Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi Ziyaretçi Defteri

31 Mart 2014, Pazartesi

Kocaeli

Ziyaretçi Mesajı

1970-72 yıllarında okulumuzun anaokulunda eğitim görmüş eski bir öğrenci olarak mazi fotoğraflarının siteye yüklenmesini sabırsızlıkla bekliyorum. bu güzel siteyi hazırlayarak geçmişimle aramdaki bağı pekiştirmesinde yardım eden herkese çok teşekkürler...

SelimOncel@doctor.com

Selim ÖNCEL

28 Mart 2014, Cuma

Kocaeli

Ziyaretçi Mesajı

ben, 1970-72 yıllarında okulumuzun -o zamankı adıyla atatürk kız enstitüsü'nün- anaokulunda eğitim görme ayrıcalığını tatmış bir kişiyim. hazır ankara'ya gelmişken okulumu ziyaret ettim. okulumu bana gezdiren ve anı tazeleyerek aracılık eden, yine benim gibi eski mezunlardan fevziye hocama sonsuz teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim. anaokulu öğretmenlerimi (gülseren, birgül, hayriye Öğretmenler) de burada sevgi, saygı ve özlemle anıyorum.

SelimOncel@doctor.com

SALİM ALTIN

26 Mart 2014, Çarşamba

Ziyaretçi Mesajı

okulumuz öğrencilerine başarılar dileriz.

bilgi@altingroup.com

Emine Codal Erdoğan

17 Şubat 2014, Pazartesi

Ziyaretçi Mesajı

Çok duygulandım özellikle kış fotoğrafları kar okulumuza ne güzel yakışırdı.89 mezunuyum. ankara'da anasınıfı öğretmeni olarak görev yapıyorum. unutamadığım değerli öğretmenlerim hacer Şenocak,oya akpınar,tayfur hocam (bütün okul hayrandı :) ) perihan karabina hepinizi saygıyla anıyorum.

canilaci@hotmail.com

Nurten Onat

19 Eylül 2013, Perşembe

Ziyaretçi Mesajı